Skip to product information
1 of 8

🎉🔥New Bestseller 49% OFF - Square Slot Cutter

🎉🔥New Bestseller 49% OFF - Square Slot Cutter

Regular price $36.99
Regular price $58.99 Sale price $36.99
Sale Sold out
Color
Type
  • FREE International Delivery

When Will My Order Arrive?

Estimated delivery times:

🇺🇸 United States: 4–7 business days

🇬🇧 United Kingdom: 7–12 business days

🇦🇺 Australia: 5–8 business days

🇨🇦 Canada: 6–10 business days

🌍 Rest of World: 10–20 business days

Refund, Return, Exchange, And Cancellation Info

💫 30-Day Returns & Refunds

Enjoy a hassle-free return process at MerryWonders.com.

🛑 Cancellation Policy

Changed your mind? You can cancel within 24 hours of placing your order for a full refund.

📧 How to Cancel: Email us at merrywonders@proton.me for quick assistance.

🔁 Returns & Exchanges

Start your return or exchange anytime through our Self-Serve Return Section on our website.

⚙️ Processing Time

All return and cancellation requests are processed within 1–3 business days — always fee-free.

💳 Refund Timing

Refunds typically appear on your original payment method within 3–7 business days after processing.

💬 Need Help?

We’re here for you!

Contact us anytime at merrywonders@proton.me for friendly, fast support.

 

As a gift for your loved ones, this stock Square Slot Cutter will be perfect!

Ending the inefficient and cumbersome slot cutting tools!
Cutting the electric box in seconds!
Saves a lot of time!

Get clean and tidy socket slots with Square Slot Cutter!!!

  • ✅One step in place
  • ✅No need to cut repeatedly
  • ✅Smooth cutting surfaces
  • ✅Greatly improving working efficiency and quality
undefined

Quickly and Effortlessly

Cut-in single and double gang boxes quickly and effortlessly. Four blades are cutting at the same time, fast and simple, and the cutting surface is very smooth and tidy.

undefined

Precise Cutting

Precisely create a single gang size of 95mm/4 x 40mm or a double gang size of 60mm/2 x 95cm/2 x 40mm in the drywall, perfect for plastic, metal, or low-voltage electrical box mounting

Fine and clean cutting makes the socket installation easier!

undefined

Strong and Durable

High-quality stainless steel construction and laser cutting technology for durability and long life.

undefined

Wide Compatibility

Compatible with most industry standard oscillating multi-tools in the market, such as Dewalt, Dremel, Makita, Porter Cable, Ridgid, Rockwell, Fein Multimaster, Ryobi, Milwaukee, Chicago, Genesis, Craftsman, etc.

Suitable for plasterboard, dry wall etc. 

Widely Used

Make single gang or double gang rectangular holes in drywall for wall boxes such as high and low voltage tech, electrician, telephone, alarm/ security, CCTV/ IP camera, antenna, automation, home-theater including CEDIA members, HAVC, drywall contractor/ installer, etc.

undefined

Q&A

Question1: What is the size of this item?

Answer: Rectangle: 3.74x2.36x1.57 inches\Square: 3.74x3.74x1.57 inches

Question2: Is the item durable?

Answer: Using high-quality stainless steel structure and cutting technology, durable

Question3: Is this project easy to use?

Answer: Compatible with most industry standard oscillating multi-function tools on the market, install it on the tool, and you can easily open holes

Question4: Will this fit a craftsman nextec multi-tool?

Answer: Yes, this should fit on a nextec multi-tool. This attachment head was made for the most common multi-tools, so there should be no problem.

Question5: Will this fit on a Dremel Multi-Max tool?

Answer: Yes, this will fit on a Dremel Multi-Max tool and other similar style multi-tools.

Question6: Will it cut into MDF?

Answer: It doesn't cut. It's a template for you to trace even, level cutouts.

Question7: Does this work on Dremel ?

Answer: No, this will not work with a Dremel or any other type of machinery. This tool can only be used with an oscillating multi-tool.

Question8: Does this work with plaster and lath?

Answer: The Square Slot Cutter was designed to cut through drywall incredibly quickly. It may be able to work on plaster and lath, but it will take much more effort than normal. We do not recommend using the Square Slot Cutter this way, but if you have experience cutting through plaster and lath using a multi-tool, it could work.

Specifications

  • Material: Stainless Steel
  • Color: Silver
  • Types: Rectangle, Square
  • Weight:Square:105g;Rectangle:155
  • Package Includes: 1x  Square Slot Cutter

undefinedundefined

View full details